Om dette innlegget

Om forfatter

Støtt Høgsfjordpendleren, bli medlem

Høgsfjordpendleren er en interesseorganisasjon som skal ivareta interessene til de reisende med Høgsfjordsambandet.

Vår viktigste sak er å jobbe for videre ferjedrift over Høgsfjorden etter at Ryfast åpner. Selv om foreningen er gitt navnet Høgsfjordpendleren, så trenger man ikke pendle daglig for å være medlem. Alle som støtter det vi arbeider for, kan være medlem.

En annen sak vi jobber med er å få større kapasitet i Høgsfjordsambandet, særlig om sommeren. I sommermånedene har Høgsfjordsambandet en trafikk på rundt 100 000 personbilenheter per måned. Det er det eneste fergesambandet i landet med trafikk over 100 000 pbe/ måned, som trafikkeres av bare en ferge.

Da vi har forholdsvis lave driftsutgifter, har vi ikke bedt om medlemskontingent de siste par årene. Men, noen utgifter har vi, og siden det bare er tre år til Høgsfjordsambandet er tenkt nedlagt, så er aktiviteten høyere enn noen gang. Derfor går vi nå ut og oppfordrer alle som støtter dette arbeidet til å tegne seg som medlem.

Vi mottar gjerne støtte fra bedrifter også, men det er kun privatpersoner som kan tegne personlig medlemskap, som gir stemmerett på årsmøtet.

Har du ikke vært medlem før, eller har endret kontaktopplysninger, så ber vi om at du trykker på linken «bli medlem» ovenfor og fyller ut de opplysningene som fremkommer der. Da får du en bekreftelsesmail til den epostadresse du oppgir. Der står videre instruksjoner.

Har du registrert deg som medlem tidligere, så går du i nettbanken og betaler kr 100 til konto nr: 32052309483. Skriv samtidig fornavn og etternavn i meldingsfeltet.
Med vennlig hilsen

Styret i Høgsfjordpendleren